dimecres, 27 de maig del 2015

CONCURS A GIRONA DE CRISTAL·LITZACIÓ

El passat divendres 22 de maig, els alumnes de 3r d’ESO de l’optativa de Petites investigacions vam assistir a la trobada gironina del Concurs de Cristal·lització a l'Escola, que es va celebrar en el Claustre del Centre Cultural La Mercè de Girona.


Hi vam anar un total de 4 grups, cadascun amb els seus cristalls, els seus pòsters i la seva representació escènica. Un cop tot instal·lat en les taules, ens vam preparar per explicar al jurat els nostres treballs de cristal·lització. El jurat estava format per quatre professors de Geologia de la Universitat Autònoma i de la Universitat Central de Barcelona.

Superats els nervis inicials, les exposicions orals van anar molt bé, i tots van respondre molt bé a les preguntes del jurat.

Finalment, vam obtenir dos premis, un per “El cristall de Mórdor” i l’altre per “El Diari de Girona”, i vam tornar molt contents i satisfets de la nostra participació.


Aquest projecte de cristal·lització a l’escola ha estat una activitat que ens ha permès aprofundir en el mètode científic assaig-error i en el treball de grup.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada