dimecres, 13 de maig del 2015

PREMI TALLER DE TEATRE DE BATXILLERAT


Els dies 2 i 8 de Maig el Taller de Teatre de Batxillerat,va fer una representació de l'obra AH!MOR!, text i dramatúrgia de JMa Uyà, a l'Ateneu.
L'obra ha guanyat el premi a la "Millor Dramatúrgia" del Premi Ovidi Montllor de Catalunya de Teatre Jove, dins el certamen dels Premios Buero Vallejo- Fundación Coca-Cola, Ministerio de Cultura/ Departament d'ensenyament de la Generalitat de Catalunya.
Els actors són: Daniela Monsó, Fran Alvarez, Berta Prieto, Aina Serena, Claudia Mas, Angela Lechado i Jan Cabarroques.

L'ultima representació serà  el 25 de juny a les 9 del vespre a la Sala La Planeta, Girona.

Aquest Taller de Teatre de Batxillerat ha guanyat un premi cada any durant els últims tres anys, amb les obres "Helena" (Millor obra), "El Contenidor" (Premi Especial del Jurat), i ara AH!MOR, (millor dramatúrgia).
El premi el recolliran els membres del taller el dia 25 de Maig a les 19'00 ,al Mobile Center, c/ de Fontanella, 2, Barcelona.

El Taller de Teatre de Batxillerat de l'INS de Celrà funciona com un extraescolars de Desembre a Maig, 2 hores a la setmana, amb assaigs al propi institut i al Teatre Ateneu, i ofereix una mitjana de quatre representacions anuals de l'obra en curs, i concursa cada anys als premis Ovidi Montllor de Catalunya de Teatre Jove.





Estel Torrent i Estel Barceló

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada